30 Iulie-Ziua Prieteniei

5
(1)

Data de 30 Iulie a devenit ziua internațională a prieteniei în anul 2011 în urma adoptării oficiale de către ONU, cu scopul de a se crea legături între comunități.

La baza acestei inițiative a stat și dorința de promovare a unei culturi non-violente și plină de pace.

Prietenia este un sentiment extrem de valoros în viața fiecăruia dintre noi și este celebrată în fiecare an pentru a recunoaște importanța acesteia.

Prietenia… Cel mai frumos sentiment. Pe lângă faptul că este o relație afectivă între noi, oamenii, aceasta reprezintă sentimente puternice de respect și simpatie reciprocă.

Viața noastră este mult mai bună și mai frumoasă când suntem înconjurați de prieteni, însă în opinia mea „ce e prea mult strică”. Pot spune, cu mâna pe suflet, că am puțini prieteni, dar de calitate. Pot apela oricând la ei atunci când am o problemă sau când sunt cu moralul la pământ.

Prietenia este sărbătorită cu persoanele dragi fie prin telefon, fie prin contact direct și trăiește datorită încrederii și sincerității.

Cu ocazia aceasta, doresc sa le mulțumesc fetelor mele pentru suportul și loialitatea de care dau dovadă atunci când am cea mai mare nevoie. ❤️

La mulți ani!!

P. S: Tu ce alegi sa faci de Ziua Prieteniei? Vizitează http://www.pufica.ro pentru cadouri inedite! Fă-i ziua mai frumoasă celui mai bun prieten!

Brățări împletite – simbolul prieteniei

Cât de mulțumitor a fost acest articol?

Click pe o stea pentru a vota

Average rating 5 / 5. Voturi: 1

Niciun vot

As you found this post useful...

Follow us on social media!