Produsele handmade

5
(5)

Bună tuturor!

În primul rând, ce înseamnă handmade? Termenul handmade reprezintă arta de a crea diverse obiecte cu propriile mâini.

În al doilea rând, pentru a defini noțiunea handmade drept artă , este nevoie de oameni talentați și inspirați ce pot crea din nimic, ceva inedit.

În ziua de azi, multe persoane au apelat la această artă fie pentru propria persoană , fie pentru a încântă pe alții cu ceva excepțional.

Unii puțin mai îndrăzneți, și-au dezvoltat afaceri pe baza acestei tehnici, îmbinând utilul cu plăcutul, munca fiind răsplătită pe măsură.

Am ales să vorbesc astăzi despre produsele handmade deoarece am fost inspirată de creațiile mamei mele, cea mai scumpă dintre pământeni ❤️ . Ma bucur când aud ca pe lângă activitățile ei zilnice își face timp și pentru unul dintre hobby-urile ei preferate, croșetatul. Eu am aproape 26 de ani și uneori, după muncă , nu vreau să fac altceva decât să mă odihnesc. Sunt sigură că nu este ușor, dar ea poate! Aș vrea ca atunci când voi fi mare să fiu ca mama…❤️

Clara, colega noastră dragă❤️,ne încântă în fiecare zi cu fel și fel de lucruri croșetate, pentru mulți imposibil de realizat. ( Am încercat și eu metoda croșetatului, însă este nevoie de foaaaaaarte multă atenție și răbdare. În acel moment am realizat că nu este pentru mine😄)

A început cu minunatele mărțișoarele croșetate, a continuat cu botoșeii și hăinuțele, iar în momentul de față ne încântă cu minunatele orhidei.

Dacă sunteți curioși de lucrurile ce ies din mâinile de aur ale Clarei, va așteptăm pe http://www.pufica.ro. ❤️

P. S. Clara ne promite că nu se oprește aici, iar dacă doriți sa aflați despre ce este vorba, stați aproape! 😊

Cât de mulțumitor a fost acest articol?

Click pe o stea pentru a vota

Average rating 5 / 5. Voturi: 5

Niciun vot

As you found this post useful...

Follow us on social media!