About me

4.4
(7)

Bună, sunt Anca și reprezint echipa site-ului oficial www.pufica.ro.

Am 0 experienta în acest domeniu însă cu pasiune și o ambiție de fier, am ajuns în postura de a va scrie texte pe blog sau social media, texte ce au nevoie de o poveste spusa cu suflet.

Cum am ajuns aici?🤔
Ei bine… După lansarea magazinului online de cadouri personalizate pufica.ro, am fost întrebata de fratele meu(THE BIG BOSS)😂dacă sunt interesata de blogging.

What?? Nu ma gândisem niciodată la partea aceasta a internetului. Nu mai fusesem niciodată de partea aceasta a onlineului, însă m-am trezit cu o luuuuunga lista de idei de subiecte pentru blog, idei ce m-au făcut sa zic: nimic mai simplu!

Ce a fost în capul meu? 😂 Sunt la a nu știu cata încercare de a scrie ceva.. . (deci deloc simplu). Nu știu dacă îmi iese dar ma încăpățânez sa fac o treaba buna(nu știu dacă v-am zis dar pot fi foarte încăpățânata uneori….mai tot timpul😉).

Nu e nimic simplu în a scrie despre tine, deci va rog sa îmi iertați stângacia.

Nu știu ce ar mai fi de spus acum, poate câte ceva despre mine v-ar ajuta sa ma cunoașteți puțin mai bine. Sunt pasionata de frumos, de artă și de o cafea suuuuper bună 😋. Pun multă pasiune în ceea ce fac și pana acum am aproape 26 de veri în care tot ce am avut in minte și în gând au trecut inițial prin suflet.

Va invit sa stați aproape pentru  ca noi abia am început.

P. S: Încercați sa scrieți câteva rânduri despre voi, și de ce nu…hai sa ne împrietenim! 🤗

Cât de mulțumitor a fost acest articol?

Click pe o stea pentru a vota

Average rating 4.4 / 5. Voturi: 7

Niciun vot

As you found this post useful...

Follow us on social media!